11 депутатів облради потрапили в топ-100 впливових людей Закарпаття

У вересні вийшов щорічний журнал «Впливові люди Закарпаття-2017. Топ-100». Там достойно представлена й когорта крайових депутатів та працівників облради.

Одинадцять обласних обранців, серед яких очільник облради та голова ОДА, посіли почесні місця в різних номінаціях, як от: «Закарпаття авторитетне» (Михайло Рівіс та Йосип Борто), «Закарпаття: харизма» (Геннадій Москаль та Віктор Русин), «Закарпаття знакове» (Андрій Шекета), «Закарпаття: стабільність» (Олександр Ледида, Василь Губаль, Іван Курах та Роман Шніцер), «Закарпаття інтелектуальне» (Василь Лазоришинець) і «Закарпаття креативне» (Денис Ман та керівник прес-служби облради Вікторія Сенгетовська). Серед відзначених найбільше депутатів із фракції БПП – 3 осіб, по двоє – від «Батьківщини», «ЄЦ» та «Опозиційного блоку», по одному – з «Відродження» та КМКС. Цікаво, що крайові парламентарі – представники різних професій: екс-губернатори, лікарі, колишні керівники правоохоронної та митної установ, бізнесмени, посадові особи держустанов.

Як зазначено у передмові, «Список людей, що так чи інакше з’являються у публічному просторі Закарпаття, оновлюється, будемо відвертими, доволі мляво. Можна говорити про зміну (розширення чи звуження) «ареалу» їх впливовості, проте кілька десятків прізвищ неодмінно входять до сотні найзнаковіших роками поспіль.

Однак щороку вдається знайти й «новачків» – тих, хто збурив соціум гарним вчинком, гучною заявою чи просто власним життям… Так що ж таке «впливова людина»?! І яким набором критеріїв має володіти? Свій список ми склали, виходячи з власного досвіду і здорового глузду, не оминувши ані інтелекту, ані моральних якостей. Його, без претензій на повну об’єктивність, і пропонуємо увазі читача», повідомляє прес-служба облради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*