12 тисяч гривень зібрали для військових на благодійному концерті в Ужгороді

У п’ятницю,18 липня, в Ужгороді на площі Театральній, відбувся благодійний концерт за участі громадської організації «Народна філармонія», членами якої є знані в Україні народні артисти. В умовах сьогодення нашої держави представники філармонії теж вирішили долучитися і допомогти армії. Вони подорожують містами України і дають концерти з метою збору коштів для допомоги військовослужбовцям, які перебувають в зоні проведення АТО.

Концерт в обласному центрі Закарпаття став 67-м у загальному переліку населених пунктів, в яких виступили музиканти (вони гастролюють вже впродовж 4 місяців). На ужгородській сцені виступили Гурбан Аббасов, Раїса Недашківська, Фемій Мустафаєв, Леся Горова, Ірина Кириліна, Володимир Гонський, Руслана Лоцман і гурт «Горлиця».

Для створення відповідної атмосфери та задля підняття духу військових маленькі ужгородці теж долучилися до акції – вони на своїх малюнках бажали солдатам миру, сили та мужності. Найближчим часом дитячі малюнки будуть відправлені нашим військовослужбовцям. Окрім робіт на благодійному концерті вдалося зібрати 12 тисяч гривень.

Анастасія НОЖКА.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*