248 Учасників ато та членів сімей загиблих військовослужбовців стали власниками земельних ділянок

Як повідомили в головному управлінні Держземагентства у Закарпатській області, станом на 2 липня п.р. у краї 248 учасників АТО та членів сімей загиблих військовослужбовців отримали земельні ділянки загальною площею 58,49 гектара. 45 ділянок площею 3,4 га було надано під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, 166 ділянок площею 18,69 га – для ведення садівництва і 37 земельних ділянок площею 36,45 га – для ведення особистого селянського господарства.
 
З червня 2014 року, коли в Україні першочергово взялися забезпечувати земельними ділянками учасників АТО та членів родин загиблих військовослужбовців, у нашій області вже надано 1062 дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 267,98 гектара.
Розроблено також «Атлас» підібраних учасникам АТО земельних ділянок на площу близько 1060 гектарів для подальшого надання військовослужбовцям Збройних сил України, які захищають національні інтереси в цей складний для держави час. 

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*