500 швейцарських франків на лижі отримали міжгірські спартаківці за перемогу в зимовій першості

У Сянках на Львівщині Федерація лижного спорту України підбила підсумки виступів збірних команд спортшкіл та спеціалізованих навчальних закладів у всеукраїнських змаганнях із лижних гонок серед юнаків та дівчат.

Протягом минулого зимового сезону за пальму першості боролися 31 спортшкола та 3 спецзаклади. Змагання проходили в Чернігові, Сумах, Тернополі та Тисовці на Львівщині. Найбільшу кількість очок набрала збірна із зимових видів спорту ОДЮСШ ФСТ «Спартак», що базується в Міжгірському районі, – 1002 очки, на другому місці ОДЮСШ «РЦ ЗВС» м. Суми, на третьому – КДЮСШ «Барса» м. Шостка.

Наша спортшкола удостоїлася не лише кубка та грамоти, а й 500 швейцарських франків для придбання лижного інвентарю. В копилку юних закарпатців більше очок принесли келечинка Маріанна Сегляник, волівчани Валентин Приймач, Валентин Кіс та Іван Фітас, сой­мівчанка Марія Фалюкович, студенти Василь Дзьобак і Ігор Русин, буківчанка Іванна Гойчук. Особливо варто відзначити успіхи М. Сегляник, яка навчається в Броварському вищому училищі фізичної культури і зарахована у збірну України.

Василь ПИЛИПЧИНЕЦЬ

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*