Аеропорт «Ужгород» пройде «світлову» експертизу

Днями проведуть технічну експертизу обладнання світлосигнальної системи міжнародного аеропорту «Ужгород» на відповідність сертифікаційним вимогам Державіаслужби України.

13 грудня комісія з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської облради погодила зміни у відповідних заходах, зокрема щодо перенесення експертизи з 2019 на 2018 рік.

Експертиза світлосигнальної системи «Вогні малої інтенсивності «М-2» та визначення параметрів експлуатаційного мінімуму аеродрому «Ужгород» є обов’язковою процедурою. Вона забезпечить дотримання сертифікаційних вимог та збільшення обсягів фінансування летовища. Окрім того, обласні депутати підтримали звернення до Міністерства інфраструктури України щодо безоплатної передачі з балансу ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» на баланс ЗОКП «Міжнародний аеропорт «Ужгород» необхідного рухомого майна. Йдеться про легкові, вантажопасажирські, спеціальні аеродромно-прибиральні автомобілі, перонні автобуси, трапи тощо. Це забезпечить функціональність і комфортабельність летовища для пасажирів та обслуговування повітряних суден.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*