Антитерористичні навчання відбудуться на Закарпатті

Упродовж 15 – 17 серпня координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Закарпатській області проведе планове тактико-спеціальне навчання.

Масштабні тренування відбудуться на території Великоберезнянського, Перечинського та Ужгородського районів в умовах, максимально наближених до реальних, – із використанням спеціальної техніки та озброєння.

У навчаннях також візьмуть участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, Збройних сил України, Держприкордонслужби та ДСНС, Держспецзв’язку, представники місцевих органів виконавчої влади та самоврядування.

Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Краян просять зберігати спокій та з розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії й вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу.
Усі дії відбуватимуться в рамках чинного законодавства, інформує прес-група  Управління СБУ в Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*