Автоперевізники волають SOS

Державна субвенція за перевезення пільговиків не виплачується, діючий тариф не покриває витрати, тендери не проводяться, транспортна інфраструктура краю впевнено та рішуче занепадає, крок за кроком котиться на дно… Терпець увірвався!
 
Про це в своїй заяві пише рада ГО «Асоціація автомобільних перевізників у Закарпатській області». Сподіватись нині на підтримку та розв’язання проблеми з боку чиновників (замовника та організатора пасажирських автобусних перевезень) – марна справа, йдеться у ній далі. Бо керівники з багатолітнім стажем управлінської «роботи», які міцно закріпилися на своїх посадах, є неспроможними провести жодного повноцінного тендера, не реагують на запити перевізників, нехтують інтересами людей. 
 
З огляду на це асоціація рішенням зборів від 17 лютого вирішила звернутись до прокурора області з клопотанням провести службову перевірку дотримання організатором пасажирських перевезень законів України, виявити причини бездіяння та безвідповідального ставлення до організації перевезень та запобігти очевидному процвітанню елементів корупції на всіх щаблях задля забезпечення належного рівня розвитку транспортної інфраструктури в краї.
 
Іван СІДУН.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*