Бандити напали на підприємця втекти їм завадив… лід

Розбійний напад стався 8 грудня близько 8-ї години в Іршаві. 47-річний приватний підприємець прийшов зранку на ринок. Коли виходив із машини, його наздогнали двоє невідомих, одягнених  у камуфляжну форму, їхні обличчя прикривали балаклави.

Ударами ззаду бандити звалили чоловіка на землю й забрали від нього сумочку із грошима в сумі 100 тисяч гривень. Після чого сіли в автомобіль «BMW» і намагалися втекти. В машині за кермом на них чекав третій спільник. Утім автомобіль був припаркований на льоду, тож коли водій натиснув на педаль газу – став пробуксовувати й не міг зрушити з місця. До всього потерпілий здійняв галас, на його крик збіглися люди й заблокували машину. Розбійникам довелося втікати, залишивши автівку.

Одного з нападників, 33-річного мукачівця, вдалося затримати, інших двох шукають. Неподалік місця злочину поліцейські виявили камуфляжний одяг, балаклави та рукавиці, які ймовірно викинули нападники.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження. Автомобіль, на якому намагалися втікати розбійники, помістили  на спецмайданчик. Гроші повернули потерпілому, кажуть у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*