«БАРВІНОК» РОЗКВІТНУВ

літніми кольорами і дитячими усмішками

У мальовничому куточку передмістя Перечина розташований дитячий оздоровчий заклад «Барвінок» обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення. Понад три десятки років він приймає дітей на оздоровлення і відпочинок. 

Цього року на одну з кращих дитячих оздоровниць нашого краю чекала цікава новація. Її запропонувала голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич: у «Барвінку» запрацювала мистецько-мовна зміна, де 45 дітей освітян мають можливість поєднувати заняття художньою творчістю з вивченням англійської мови. Першу частину діти опановують під керівництвом випускниці Закарпатського художнього інституту Тетяни Резнікової, а англійську мову вчать улітку з допомогою студентів-медиків з Індії, які навчаються в УжНУ. 

Оскільки урочиста церемонія відкриття табору відбувалася у день свята Івана Купала, вона проходила у формі театралізовано-видовищного дійства – з розведенням багаття, спалюванням опудала, традиційними персонажами. Все це поєднувалося з іграми, танцями, виступами співаків, різноманітними розвагами. Такий сценарій склали вихователі на чолі з начальником табору Ольгою Барзак. 
 
Сергій БАРАНЧИКОВ. 
Фото автора.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*