«Білий дім» матиме відеокамери спостереження

Обласні обранці розглянуть проект рішення «Про Програму фінансової підтримки комунально-експлуатаційного, автотранспортного господарств обласної ради і облдержадміністрації та збереження адмінбудинку (пл. Народна, 4) як пам’ятки архітектури на 2018 рік».

Метою цієї програми є забезпечення необхідних умов для функціонування комунально-експлуатаційного та автотранспортного господарств облради й облдержадміністрації, здійснення заходів для збереження будівлі як пам’ятки архітектури, що використовується як адміністративний будинок із відповідною інфраструктурою.

Фінансування програми здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету в обсязі 19 283 тис. грн. Йдеться про оновлення меблів сесійної зали, експертизу ліфтів та патерностера, ремонт фасаду, капітальний ремонт покрівлі адмінбудинку, встановлення зовнішнього відеоспостереження адмінбудівлі (сервер, мережа, 24 камери), заміну та ремонт кабельних електромереж, щитків тощо.      

Виконання програми має забезпечити збереження адміністративного будинку як пам’ятки архітектури, забезпечити умови праці для користувачів службовими приміщеннями відповідно до сучасних вимог та виключити можливості створення аварійних ситуацій через несправності комунікаційних мереж, інформує прес-служба облради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*