«БЛІЦ» виграв грант на розвиток хіп-хопу

Нещодавно Студія сучасного танцю «Бліц» та ГО «Танок Закарпаття» започаткували проект із розвитку хіп-хоп-танцю в Західній Україні – «Ghetto Groove».

Його реалізують у вересні 2018 – червні 2019-го за фінансової підтримки Посольства США в Україні в рамках Програми малих грантів громадської дипломатії уряду США – «Освіта та культура». До участі залучено 14 танцювальних колективів із західноукраїнських областей та 8 – із Центральної та Південно-Східної України.

Упродовж 10 місяців представники цих команд тричі зберуться в Ужгороді під егідою «Бліцу». Мета – обмін досвідом під час танцювальних майстер-класів, проведення міжнародного чемпіонату та організація круглого столу для започаткування і подальшого розвитку співробітництва між танцювальними хіп-хоп командами.

Найцікавішим є те, що в рамках проекту до Ужгорода приїдуть два американські хореографи, які поділяться з українськими танцівниками найцікавішими та найактуальнішими новинками у світі хіп-хопу. Окрім того, передбачено бонуси для тих, хто тільки планує стати на цю стежку – кожен учасник проекту проведе безкоштовний майстер-клас із хіп-хоп-танцю в рідному місті.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*