БУДКА НА ПЛОЩІ ФЕНЦИКА

псує сквер?

Ужгородці обурені, що на площі Фенцика позаду лялькового театру в Ужгороді «вліпили» будку коричневого кольору. Вона не вписується у сквер і псує його обличчя, переконані.

Виявляється, що її встановило ПрАТ «Закарпаттяобленерго» й це трансформаторна підстанція незвичної форми.

Прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго» відреагувала й має свою точку зору щодо невдоволення. «Найближчим часом планується реконструкція площі Петефі, тому, відчуваючи свою відповідальність перед містом, ПрАТ «Закарпаттяобленерго» вирішило замінити застарілі підземні комунікації, що й стало причиною встановлення трансформаторної підстанції для живлення споживачів площі Театральної, – йдеться у листі. – Через те, що реконструкція планується в центральній частині міста, врахували дослід європейських міст, таких, як Варшава, Краків, Львів, і закупили підстанції у вигляді стовпів для афіш під старовину.

Щодо місця встановлення, то воно є компромісом, яке обрали з десятка можливих варіантів комісійно за участі представників міста, комунальних служб, підприємств, оскільки мали бути враховані наявні підземні комунікації (газ, каналізація, водогони, зв’язок), зовнішні зелені насадження (дерева) та багато інших чинників».

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*