Центр підвищення кваліфікації держслужбовців очолив Павло Черевко

У четвер голова обласної держадміністрації Олександр Ледида представив його колективу Закарпатського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій.

– Перепідготовка та підвищення кваліфікації держслужбовців – питання наразі дуже важливе. Адже часто так трапляється, що новообраний сільський голова не орієнтується у законах та Конституції. Тож робота у підготовці державних керівників різних рівнів – вкрай важлива, — відзначив Олександр Ледида.

Довідково. Павло Черевко народився 9 липня 1981 року у селі Калини, що на Тячівщині. Вищу освіту отримав в УжНУ за спеціальністю «Правознавство». У 2009 році захистив кандидатську дисертацію, отримав науковий ступінь кандидата юридичних наук. Трудову діяльність розпочав з посади юрисконсульта. З 2003 року працював в Ужгородському державному інституті інформатики, економіки та права (нині ЗакДУ). З 2011 року – завідувач кафедри цивільно-правових дисциплін, де працював до цього часу.
 

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*