Чекаємо на своїх хлопців і готуємося їх гідно зустріти

У суботу, 21 лютого, з Мукачева у напрямку Артемівська виїхали понад 20 автобусів за військовослужбовцями 128-ї бригади. Як відомо, наших героїв з уже легендарного військового формування, яке тривалий час було у найгарячіших точках фронту, чекають удома на ротацію.
 
Прес-служба облдержадміністрації інформує, що керівництву області вдалося організувати належну кількість комфортабельного транспорту із Закарпаття. Караван, який вирушив за закарпатськими військовими, — це реакція на звернення сімей з вимагою ротації своїх близьких, котрі вже понад півроку служать у вкрай складних умовах передової.
 
Автобуси, до речі, завантажили й харчами, мінеральною водою та усім тим, що може знадобитися в дорозі. У колоні, яка прямуватиме під супроводом ДАІ, їдуть і два автомобілі швидкої допомоги, інформує «Uzhorod.in».
 
Кошти для забезпечення транспорту на цей час вдалося знайти завдяки меценатам, які активно долучилися й до організаційних процесів. Водночас усі, хто має можливість, можуть ще допомогти, це точно не буде зайвим.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*