ЧЕМПІОНКА НАДІЯ ГАПАТИН

ОБІГНАЛА НАВІТЬ ЮНАКІВ

На чемпіонаті України серед молоді зі сноубордингу, який проходив на гірськолижному курорті «Буковиця» на Львівщині, успішно виступили закарпатські атлети.

Зокрема у віковій групі «старші дівчата» 2003 – 2004 р. н. вихованка ужгородського тренера Яна Чернея Надія Гапатин не мала рівних у слаломі. Вона здолала дистанцію за 59,46 секунди, випередивши найближчу переслідувачку Софію Продіус із Івано-Франківщини на 3,5 секунди. «Бронза» дісталася представниці Тернопільщини – Наталії Федишин.

У хлопців у цій віковій групі переможцем також став закарпатець Назарій Гулій, правда, він на одну секунду поступився Надії, фінішувавши з часом 1 хв. 17 секунд. «Срібло» теж у спортсмена з Ясінянської СДЮШОР Євгена Швайгера, «бронза» в Олександра Крицуна з Івано-Франківщини.

Ян Черней зауважив: «Уже цього тижня їдемо на міжнародні «фісовські» змагання до Словаччини на гірськолижний курорт «Вішня Боча», а потім – в Італію. Разом із Надією Гапатин їде й сноубордист Тарас Ковбаснюк. Сподіваюся, що там також зможемо поборотися за медаль».

Михайло АРДАНИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*