Четвер в Ужгороді був днем новосілля

У  місті здавали в експлуатацію 28-квартирний будинок загальною площею понад 2 тис. м кв. на вулиці Харківській.

Його розпочали будувати трохи більше року тому – в липні 2012-го. За цей час фірма-забудовник зуміла звести сучасну будівлю з 9 однокімнатними, 12 двокімнатними та 4 дворівневими квартирами. Загальна вартість будівництва перевищила 6 млн. грн. Вартість одного квадратного метра житла у новобудові коливається в межах від 4300 до 5800 гривень (залежно від поверху та місця розташування квартири).

Частина квартир у будинку реалізується за умовами державної програми кредитування «Доступне житло». Уже 8 таких угод укладено, нині ведеться робота над підписанням ще трьох. Загалом, як очікують забудовники, за умовами програми «Доступне житло» у будинку вдасться реалізувати 16 квартир із 28.

Привітав щасливих власників квартир у цьому будинку, інформує прес-центр ОДА, і в.о. голови облдержадміністрації Ігор Свищо.

— Неозброєним оком видно, що робота тут проведена колосальна і на дуже високому рівні. Сподіваюся, що ці квартири прослужать новим власникам не одне десятиліття і стануть рідним домом для багатьох поколінь ужгородців, — зазначив посадовець.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*