Чоп близький до того, аби вирішити свою давню проблему

Водоканал, що обслуговує Чоп, підпорядкований місцевому відділку Львівської залізниці, а посередником між цією структурою і споживачами є комунальне підприємство «Тиса», яке й надає послуги з водопостачання. 

Але в останні місяці залізниця неодноразово погрожувала відключенням води чопівцям, а час від часу й реалізовувала ці погрози. Останнє таке відімкнення міський голова Чопа Галина Цар назвала «шантажем». Залізничники ж пояснюють свої дії заборгованістю «Тиси» водоканалу, водночас на контакт із міською владою не виходять і шукати розв’язку справи не прагнуть. Тож спілкування одним і другим, інформує прес-служба ОДА, взявся організувати голова облдержадміністрації Василь Губаль – щоб нарешті вийти на путь вирішення проблеми, від якої потерпають тисячі жителів міста. 

Виходом може стати передача водоканалу на баланс міської ради. Тому голова ОДА ініціював створення робочої групи, яка займеться оформленням процесу передачі. А спір між КП «Тиса» та залізницею через борги найкраще вирішувати через суд – саме ця інстанція має допомогти розібратися цим двом суб’єктам. Василь Губаль доручив не зволікати з кожною з цих справ, аби нарешті багаторічній проблемі із водопостачанням в Чопі можна було покласти край. Він також дорікнув представникам Львівської залізниці, що не діяли конструктивно, та озвучив вимогу негайно припинити практику відключення води й більше не створювати проблем людям, а системно співпрацювати з містом. 

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*