Чуйні люди у білих халатах

Я людина вже немолода, часто доводиться звертатися за медичною допомогою. Кілька років тому мені поставили страшний діагноз – коксартроз 4 стадії. Така хвороба не лікується, а потребує заміни кульшового суглоба. Оскільки операція дорога – кілька десятків тисяч, то про швидке одужання не йшлося.

А нещодавно дізналася, що таку складну операцію проводять у КЗ «Ужгородська районна лікарня». Головний лікар закладу Олег Голуб дав мені надію, поставивши на чергу на пільгове ендопротезування згідно з рішенням Ужгородської райради «Про Програму забезпечення виробами медичного призначення ветеранів Великої Вітчизняної війни та пільгової категорії населення району на 2017 рік».

І ось днями завдяки високому професіоналізму, талановитим рукам професора, травматолога-ортопеда кафедри загальної хірургії УжНУ Анатолія Кандзюби операція по заміні кульшового суглоба була вдало проведена. З першого дня перебування в лікарні відчула уважне ставлення Анатолія Івановича та фаховий підхід до моїх проблем. Дуже приємно в наш час знайти людину, котра справді турбується про тебе й старається допомогти, своїм оптимізмом і веселою вдачею дарує впевненість, що все буде добре. І це спрацьовує!

А ще хочеться висловити щиру подяку ортопеду-травматологу Станіславу Пузяку та анастезіологу Василю Барі, головній медичній сестрі Світлані Планчак, а також усьому медичному персоналу хірургічного відділення Ужгородської райлікарні.

Безмежно вдячна прекрасному складу медичних сестер відділення, які разом із хворими переживають, заспокоюють і вселяють кожному пацієнту надію на одужання. Хочу згадати добрим словом і весь молодший медперсонал, який старанно виконує свої обов’язки.

Я не бажаю нікому бути пацієнтом лікарні, але хай знають, що в наш нелегкий час є такі самовіддані й чуйні люди в білих халатах. Керівництво Ужгородської районної лікарні може пишатися, що під їхньою егідою працює такий колектив. Я всім бажаю здоров’я, щастя, миру, успіхів та терпимості до нас, пацієнтів.

З великою повагою
Марія ЛАЗОРИК,
с. Холмок Ужгородського р-ну

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*