чий кіт найкращий?

Традиційно восени в Падіюні проходить кон­курс «Міс-Кіс». Цьогоріч за титул найгарнішого боролися близь­ко сорока чоти­рилапих.

Ужгородці дуже люблять цей захід. Особ­ливо діти, які мали можливість не тільки надивитися на котів, а й сфотографуватися з ними, погладити. Зауважила, що надмірна увага сподобалася не всім конкурсантам, серед них були невдоволені й трохи перелякані. До речі, у хвостатих є характер. Це виявили американські вчені з університету Лінкольна. Натомість японці довели, що інтелектуальний рівень котів такий же, як у собак.

Захід зібрав не тільки власників котиків, а й тих, хто лише мріє про домашнього улюбленця. А вибирати тут було з кого: породисті й безпородні, дорослі та кошенята, смугасті, висловухі й навіть безшерсті. Господарі розповідали про своїх підопічних цікаві історії.

Переможцем «Міс-Кіс-2017» стала кішка абісинської породи на кличку Міранда. Вона ж отримала титул «Міс глядацьких симпатій».

Крім того, у Падіюні відкрилася фотовиставка «Котографія на згадку». Для участі у конкурсі надіслали близько сотні світлин. Серед них оргкомітет відібрав 26 для виставки. Відтак призерами стали Едгар Петі (1-ше місце), Віолетта Мірошниченко (2-ге), Марія Черничко-Сабо (3-тє).

Маріанна ШУТКО

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*