ДАЛІ БУДЕ…

Справа про «ужгородський тунель» матиме несподіване продовження
Як відомо, на Закарпатті 4 дні працювала тимчасова слідча комісія (ТСК) Верховної Ради, яка вивчає ситуацію, що призвела до перестрілки в Мукачеві. Так от, заглибившись трохи в історію, її члени вирішили звернутися в Генеральну прокуратуру з вимогою провести перевірку того, як розслідувалася одна з наших найгучніших контрабандних справ.
 
Зі слів радника керівника МВС народного депутата Антона Геращенка, до цього спонукала інформація представника СБУ, яку той надав ТСК. Виявилося, що в результаті розслідування кримінальної справи щодо знаменитого 700-метрового ужгородського тунелю, який прорили і використовували для переміщення контрабанди з України в Словаччину і навпаки, було притягнено до кримінальної відповідальності аж трьох (!!!) підозрюваних. До того ж, усім їм рішенням суду винесли умовні терміни покарання.
 
Проте, як кажуть, коню зрозуміло, що викопати такий тунель та обладнати його для контрабандних потоків для трьох людей — завдання непосильне.
Оскільки представник СБУ на жодне питання комісії з цього приводу відповісти не зміг, у ТСК дійшли висновку, пише «Цензор.нет», що навіть у цій резонансній справі мала місце банальна змова між слідством, прокуратурою і судом з метою «відмазати» реальних власників тунелю і тих, хто його «кришував» у правоохоронних структурах. Звідси і звернення в Генпрокуратуру.
 
Іван СІДУН.
Фото з мережі.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*