Де у нас працюють найкращі медичні амбулаторії?

Напередодні Дня медичного працівника в Ужгороді підбили підсумки обласного конкурсу на кращу амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Він проводився у два етапи. Передусім відбулися конкурси у районах, де оцінили медичні навички сімейних лікарів та діяльність амбулаторії. Переможці стали учасниками другого – обласного етапу. Він передбачав перевірку показників діяльності медзакладів (з виїздом на місце), теоретичних знань та практичних навиків учасників, оформлення паспорта закладу загальної практики сімейної медицини.

Тож переможцями заключного етапу стали: Лариса Білич (с.Верхні Ворота, Воловецький район), Ганна Половка (с.Малий Раковець, Іршавський район). Саме вони отримали дипломи за перше та друге місця відповідно. Переможниці з Воловеччини також було вручено сертифікат на отримання карети швидкої меддопомоги, сімейному лікарю з Іршавщини — сертифікат на отримання комп’ютера. Третє місце посіла Оксана Міняєва (смт Кольчино, Мукачівський район), якій теж дістався сертифікат на отримання комп’ютера.

Лікарі-переможці кращих амбулаторій отримали гідні відзнаки.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*