Депутати облради просять сприяння у розміщені пунктів габаритно-вагового контролю на Берегівщині

У ході першого пленарного засідання 12 сесії облради, 26 липня,  її очільник Михайло Рівіс озвучив низку депутатських запитів з питань, які тривожать громади на місцях.

Традиційно активною була депутатська фракція КМКС, яка подала чи не найбільше запитів із питань ремонту автодоріг краю, автоперевізників тощо.

Так, в одному з них депутати просять виділити 95 тис грн для виготовлення проектно-кошторисної документації з проведення капітального ремонту автодороги Горонглаб-Соловка-Червоне на ділянці Червоне- Соловка- Бакош.

В іншому запиті порушено питання про виділення коштів з обласного бюджету на капітальний ремонт автодороги загального користування місцевого значення Оросієво –Пушкіно- Підвиноградів км 0+000-18+600 на ділянці від Пушкіно до Вербовець у сумі 800 тис грн. Також депутати переймаються станом продовження капітального ремонту автодороги Ратівці-Малі Геєвці Ужгородського району, на що потрібно 805 тис грн.

Звертають увагу обласні обранці цієї фракції і на таке. В області проводиться активна та ефективна робота  стосовно капітального ремонту важливих автошляхів, у т.ч. й міжнародного значення. Разом з тим авотранспортні перевізники, особливо у галузі сільського господарства , не дотримуються максимально допустимих норм навантаження транспортних засобів, встановлених нормативними актами, а це – не більше 40 тонн на один транспортний засіб, що  відтак може спричини  швидку руйнацію  дорожнього покриття. Зважаючи на це, депутати просять сприяння у розміщені  пересувних і стаціонарних пунктів габаритно-вагового  контролю на території Берегівського району, що дасть змогу зберегти автошляхи та мобілізувати додаткові ресурси для розвитку транспортної інфраструктури краю, повідомили з прес-служби облради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*