Депутатський запит став інструментом вирішення багатьох проблем

Чи не найбільша кількість депутатських запитів, озвучених у ході першого пленарного засідання другої сесії облради VІІ скликання, стосувалася ремонту шкіл, медзакладів, доріг, освітлення тощо.

Так, до прикладу, крайові парламентарі Олексій Баранюк та Василь Кошеля клопотали про виділення коштів із обласного бюджету на капітальний ремонт дороги Чинадійово—Обава—Дубино в Мукачівському районі, на закупівлю електричних залізобетонних опор, на реконструкцію мостового переходу через річку Синявка, а також встановлення вуличного освітлення у цьому ж селищі міського типу.

Михайло Станко ж звернувся з проханням виділити кошти з обласного бюджету в 2016 році для ремонту обласної автомобільної дороги місцевого значення Іршава – Білки – Великий Раковець – Вільхівка.

Натомість у запиті Романа Фурмана йшлося про виділення коштів з обласного бюджету в 2016 році для ремонту автомобільних доріг Виноградівського району в с. Дротинці (вул. Севлюська протяжністю півтора кілометра), у с. Тросник (вул. Вароді протяжністю 470 м) і в с. Матійово (вул. Головна протяжністю 1,7 км).

А колективне депутатське звернення від різних політсил стосувалося необхідності розміщення сервісного центру з обслуговування транспортних засобів жителів Виноградівського, Іршавського і Берегівського районів у м. Виноградів.

Тішить те, що депутати обласної ради щиро переймаються проблемами краян, самоврядних території, про що свідчить велика кількість запитів, які були подані на другу сесію. Важливо ще одне: коли йдеться про якусь нагальну проблему, обранці від різних політичних сил разом беруться за її вирішення. Як приклад тому — запит щодо необхідності розміщення сервісного центру з обслуговування транспортних засобів у Виноградові, — підкреслив очільник облради Михайло Рівіс.

Про розгляд цих, як, власне, й усіх інших запитів, буде проінформовано і депутатів, і обласну раду у визначені терміни.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*