Депутати облради розглянуть привабливий для громад проект рішення

Він спрямований на завершення будівництва та реконструкції об’єктів соціальної сфери краю. Відтак на розгляд сесії виноситься проект рішення «Про Програму підтримки депутатами обласної ради закладів бюджетної сфери та інфраструктури населених пунктів області на 2017 рік».

Пріоритетним напрямом інвестиційного комплексу краю залишається завершення будівництва та реконструкції об’єктів соціальної сфери, де роботи виконувалися за рахунок бюджетних коштів, відновлення діяльності закладів освіти, охорони здоров’я та культури в сільських населених пунктах. На сьогодні в області існує низка таких незавершених об’єктів, які потребують першочергової реалізації.

Ініціатором згаданого проекту виступив Петро Добромільський. За пропозиціями депутатів, кошти виділятимуться з крайового бюджету відповідно до рішення сесії обласної ради на рахунок одержувача (органи місцевого самоврядування та структурні підрозділи органів виконавчої влади краю) із зазначенням об’єкта та змісту робіт щодо поліпшення матеріально-технічної бази закладу бюджетної сфери, інфраструктури. З метою збільшення обсягу робіт кошти групи депутатів можуть об’єднуватися в одну суму.

Депутат обласної ради з власної ініціативи або на підставі клопотання голови районної (сільської, селищної, міської) ради, РДА, керівника бюджетної установи вносить пропозиції про виділення коштів для розв’язання проблеми бюджетної установи, об’єктів інфраструктури населеного пункту, інформує прес-служба Закарпатської облради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*