Ділянки, призначені для «атошників», держгеокадастр роздав стороннім людям

Біля Ужгорода (район вулиці Загорської) знаходиться вільна земельна ділянка площею 16 гектарів. Згідно з чинним законодавством, земля за межами населених пунктів перебуває у віданні Держгеокадастру. На спільній нараді в облдержадміністрації за участі представників відомства було прийнято рішення, що ці 16 гектарів розподілять між «АТОшниками», які мають першочергове право на отримання ділянок. Однак на ділі вийшло інакше…

– Понад 30 учасників АТО прийшли до мене на прийом зі скаргами, що зі 142 осіб, які отримали ділянки, є всього два учасники антитерористичної операції – під номерами 137 і 138, – заявляє Геннадій Москаль. – Інші не мають до АТО жодного відношення. І це при тому, що я публічно попередив усіх працівників ОДА, а також керівників силових структур та представників підрозділів центральної виконавчої влади (котрі не є учасниками АТО), щоб вони навіть не думали оформляти на себе, своїх родичів чи підставних осіб ділянки на вул. Загорській. Тому що ця земля призначена тільки для учасників АТО. Фактично ж Держгеокадастр, який підпорядкований не ОДА, а напряму Києву, за спиною всіх роздав землю невідомо кому. Я вимушений був підписати розпорядження про скасування реєстрації документів на отримання земельних ділянок «лівими» людьми (за винятком номерів 137 і 138). І запропонував учасникам АТО самим визначити, кому в першу чергу виділити ділянки на вул. Загорській. Чомусь при мобілізації та підписанні контрактів зі Збройними силами Закарпаття завжди займає останні місця, зате при виділенні землі – перші. Я не знаю людей, котрі отримали землю на Загорській (за винятком двох учасників АТО). Тому надаю весь список для ознайомлення громадськості.

Якщо хтось упізнає серед них працівників ОДА, інших органів державної влади, силових структур тощо (або їхніх родичів), прошу повідомити на мою електронну адресу: info@moskal.in.ua або адресу Закарпатської ОДА: admin@carpathia.gov.ua Ці люди в державних структурах працювати не будуть.

Повний список для ознайомлення – за посиланням http://moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=2277

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*