Діти поліцейських трьох країн у літньому таборі

11 липня в урочистому відкритті міжнаціональної зміни в угорському оздоровчому закладі «Kis Vakond tábor» взяв участь заступник начальника ГУНП у Закарпатській області Ярослав Лебович, який супроводжував 10 юних краян, та керівники поліції регіональних управлінь Угорщини та Румунії, діти яких теж оздоровлюються там.

Крім цього, на відкритті були представники дипломатичних установ.

Ярослав Лебович розповів, що відпочиватимуть вони біля термальних вод, обов’язково відвідають зоопарк поблизу Ніредьгази та побачать найважливіші історичні споруди Угорщини. А ще групу очікує освітня програма – вивчатимуть курс медицини та знайомитимуться з роботою поліції Угорщини. Це дуже хороша можливість для дітей, бо ніхто з них раніше за кордоном не бував», – наголосив він.

Працівники «Kis Vakond tábor» запевняють, що «мовного питання» у дітей із різних країн не виникає, вони здатні порозумітися, крім того, їм допомагають у цьому сучасні гаджети.

Нагадаємо, що всі юні туристи – з родин пільгових категорій: учасників АТО, неповних та багатодітних сімей. Відпочиватимуть за кордоном до 18 липня, розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*