ДЛЯ 151 ТИСЯЧІ ЗАКАРПАТСЬКИХ ШКОЛЯРІВ

пролунав останній дзвоник

Закінчення навчального року у шостій ужгородській школі святкували майже тисяча учнів, їхні батьки, друзі, вчителі. А для сорока одинадцятикласників цей день особливий – сьогодні вони назавжди покидають стіни рідної школи.

Привітав дітей та батьків і голова облдержадміністрації Олександр Ледида. Він подарував школі сертифікат на обладнання для кабінету хімії. А ще колишній випускник цієї школи пообіцяв допомогу з ремонтом спортивного залу:

– Цей спортзал майже не змінився ще з часів, коли я тут навчався. Тому будемо ремонтувати його за спонсорські кошти. Загалом, сьогодні серед завдань обласної влади – оновлення матеріальної бази шкіл, закупівля комп’ютерної техніки. Для цього діє десяток регіональних освітніх програм.

Вітання випускникам від Олександра ЛЕДИДИ.

Цього ж дня голова обласної ради Іван Балога завітав на свято останнього дзвоника до школи №1 в селищі Королево, що на Виноградівщині. Навчання у цій школі завершили 65 учнів, а загалом тут навчається 579 школярів.

Іван БАЛОГА: «В добру путь!».

Іван Балога побажав випускникам успіхів, наполегливості у подальшому навчанні, а відтак наголосив: «Де б ви не навчалися, а згодом працювали – завжди залишайтеся патріотами рідного Закарпаття, пам’ятайте про свій край».

З нагоди свята голова облради Іван Балога вручив школі мультимедійний комплекс, а класним керівникам випускних 11-х та 9-х класів цінні подарунки – годинники.

Довідково: Сьогодні останній дзвоник пролунав для 151 тис. школярів у 674 навчальних закладах Закарпаття. 16 тисяч дітей – першокласники, 9,5 тисячі учнів – випускники. Фінансування освітньої галузі краю у 2013-му збільшилося  порівняно з минулим роком на 136,7 млн. грн. і складає 2275,1 млн. грн. Нині реалізуються 11 регіональних освітніх програм, на які депутатський корпус облради з обласного бюджету цьогоріч виділив 22,8 млн. грн.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*