Для реформування армії краяни сплатили вже більше 120 млн грн військового збору

Саме така сума надійшла з початку 2015 року від платників, які перебувають на обліку в податкових інспекціях області. Зокрема, в листопаді поточного року було перераховано 12 млн 814 тис. грн. Ці кошти перевищують надходження військового збору в листопаді минулого року на майже 4 млн грн.

Фахівці органів ДФС Закарпатської області, враховуючи актуальність призначення цього платежу, відзначають, що мешканці краю відповідально ставляться і до нарахування, і до сплати військового збору.

У відділі комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області нагадують, що військовий збір запроваджено з 3 серпня 2014 року. Ставка цього податку становить 1,5% від об’єкта оподаткування. Його платниками є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за утримання (нарахування) і сплату (перерахування) військового збору в бюджет є роботодавці, що виплачують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків, та податкові агенти — для оподатковуваних інших доходів із джерела їх походження в Україні.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*