Субота
16 грудня 2017 р.
Електронна версія газети
Нехай у ваш дім приходять тільки добрі новини

ДЛЯ ЗАКАРПАТСЬКИХ ЛАСУНІВ

відкрили ще одну кав’ярню-кондитерську

Цього разу – в Ужгороді. До того ж, для зручності місцевих жителів та гостей міста, у самому центрі – на площі Театральній.

«Ми працюємо в Мукачеві з 1998 року і давно мріяли відкрити заклад в Ужгороді. Сьогодні в нашому асортименті понад 30 видів цукерок ручної роботи з натурального бельгійського та французького шоколаду, тістечка, мармелад та багато іншої смакоти. У кожну одиницю продукції вкладено душу нашого кондитера. Ми прагнемо зробити так, щоб людям було не тільки смачно, але й доступно. Для нас величезне задоволення дарувати клієнтам смачні й солодкі враження», – сказав під час відкриття власник «Кондитерського дому Бондаренка» Ігор Бондаренко.

За його словами, Закарпаття давно має шоколадну культуру, а тому продовжувати розвивати її – велика честь. Тим паче, що кондитер уже має своїх учнів, котрі, переймаючи досвід і знання, через якийсь час «будуть професіоналами, відкриватимуть свої бутіки і створюватимуть живу і здорову конкуренцію».

Ігор Заріцький – бронзовий призер чемпіонату світу з кондитерського мистецтва «Mondial des arts sucres 2010» та бронзовий призер відбіркового туру чемпіонату світу з шоколаду «World chocolate masters 2013» – наголосив, що 50% продукції виготовлено за авторськими рецептами. Він розкрив присутнім таємницю створення вишуканих десертів.

Іванна СІДУН.

Свіжий номер газети

новини

Calendar

Пн
Втр
Срд
Чтв
Птн
Сбт
Ндл
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
September 2013
 

...