До крайового бюджету внесуть зміни

На розгляд депутатів обл­ради вноситься проект рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 22.12.2016 №617 «Про обласний бюджет на 2017 рік».

У пояснювальній записці зазначається, що відповідно до розпоряджень Кабінету Міністрів України від 27 вересня «Про розподіл резерву коштів медичної субвенції з держбюджету місцевим бюджетам у 2017 році»; «Про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, визначених абзацами п’ятим – восьмим пункту 1 статті 10, а також для осіб з інвалідністю І – ІІ групи, визначених пунктами 11 – 14 частини другої статті 7 ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, та потребують поліпшення житлових умов, на 2017 рік», обласному бюджету на 2017 рік збільшено обсяг субвенцій із державного бюджету на суму 20 673,1 тис. грн. Вони й розподілені між районними та міськими бюджетами на передбачені законодавством цілі. Зокрема в додатку 9 до проекту рішення вказані зміни до показників міжбюджетних трансфертів із обласного бюджету місцевим на поточний рік.

Проектом рішення враховано перерозподіл призначень і кредитування в межах загального обсягу по головних розпорядниках коштів та субвенцій із урахуванням фактично нарахованих пільг і житлових субсидій населенню, допомоги сім’ям із дітьми і виплати інвалідам на бензин, ремонт, технічне обслуговування автомобілів, мотоколясок і на транспортне обслуговування, інформує прес-служба Закарпатської облради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*