долучайтеся

до облаштування ігрового куточка для онкохворих дітей

Ініціатива облаштувати ігровий куточок для малят, що перебувають в онкогематологічному відділені обласної дитячої лікарні в Мукачеві, виникла у активістів Ужгорода після того, як вони побували там. Про це представники ГО «Щасливі діти» пишуть у «Фейсбуці».

«Ми маємо класних друзів – молодіжний театр «Увімкніть світло», котрий недавно грав виставу «Astroblastoma», в якій розповідається про двох онкохворих підлітків. Виручені від продажу квитків кошти вони витратили на те, аби створити гарний настрій онкохворим діткам із обласної дитячої лікарні. Ми ж долучили дівчат зі «Школи лідерства» й разом із театралами поїхали у відділення. Чи варто описувати враження? Діти, які б залюбки гралися, розвивалися, бігали, через діагноз змушені місяцями перебувати на лікуванні. Один із пацієнтів знаходиться в лікарні уже 1,1 року… Ми раді, що вдалося хоч на трохи зробити усміхненими їхні втомлені очі.

А тому ГО «Щасливі діти» та «Увімкніть світло» пропонують стати чарівниками! Давайте об’єднаємося і разом подаруємо цим малюкам ігровий куточок! Стінка з іграшками, книжками, розмальовками, олівцями та різними цікавими настільними іграми – це те, що дозволить їм відволікатися від лікарняних буднів. Згадані організації беруть на себе основні витрати з облаштування. Але зробити посильний вклад може кожен. Кошти перераховуйте на офіційний рахунок. По завершенню проекту оприлюднимо звіт за всіма надходженнями й витратами», – цитує повідомлення прес-служба ГО «Щасливі діти».

Отже, отримувач – ГО «Щасливі діти», р/р 26005053914173, ЄДРПОУ 39501655, МФО 312378. У призначенні платежу слід обов’язково вказати: «Благодійна допомога для облаштування ігрової зони для онкохворих дітей».

Крім того, активісти оголосили пошук волонтерів, готових час до часу приїжджати до діток із майстер-класами та тихими забавами. З’ясувати деталі або висловити пропозиції можна за номерами: 050-616-92-03, 066-693-45-15.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*