ДРУГА ПОСПІЛЬ НІЧИЯ «ГОВЕРЛИ»

в матчах з учасниками ліги Європи

У другому турі чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги «Говерла» в Ужгороді приймала полтавську «Ворсклу». Після вдалого для неї матчу з «Дніпром» наставник закарпатців В’ячеслав Грозний вирішив склад на цей двобій не змінювати. Гості ж іще до матчу зазначали, що їдуть до Ужгорода за перемогою.

Тож підопічні Василя Сачка, незважаючи на 34-градусну спеку, з перших хвилин були активнішими за ужгородців, і на 21-й хвилині Олександр Ковпак виводить свій клуб уперед.

Протилежною першій вийшла друга половина зустрічі. Видно, що в роздягальні тренер налаштував хлопців — команда закарпатців заграла агресивніше. Значно посилив гру крайній хавбек Орест Кузик, який вийшов на заміну і, власне, не без його участі Дмитро Хльобас встановлює ігрову рівновагу (1:1).

Після пропущеного гола гості пішли в атаку великими силами, намагалися вирвати перемогу, однак наша команда вдало оборонялася. Тож маємо другу поспіль нічию з потужними суперниками і 9-те місце в турнірній таблиці.

Інші матчі туру завершилися з такими результатами: «Волинь» (Луцьк) – «Шахтар» (Донецьк) – 1:4; «Карпати» (Львів) – «Сталь» (Дніпродзержинськ) – 1:0; «Динамо» (Київ) – «Олімпік» (Донецьк) – 2:0; «Зоря» (Луганськ) – «Металіст» (Харків) – 0:0; «Олександрія» – «Металург» (Запоріжжя) – 1:0; «Дніпро» (Дніпропетровськ) – «Чорноморець» (Одеса) – 4:2.

Наступний поєдинок закарпатці зіграють 1 серпня (субота) у Львові проти донецького «Шахтаря». Початок матчу о 19.30.

Роман СЕНИШИН.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*