Два обласні департаменти мають нових керівників

У понеділок, 3 червня, в облдержадміністрації відбулося представлення директорів двох новостворених обласних департаментів.

Так, департамент житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації очолив Віктор Лукеча. Натомість директором департаменту екології та природних ресурсів призначено Юрія Шпонтака.

— Ці нові та високі посади – можливість проявити себе, показати новопризначеним молодим керівникам якнайкращі професійні навички, — відзначив голова ОДА Олександр Ледида. — Ваш обов’язок — передусім працювати над підвищенням якості життя закарпатців. Власне, як і всіх начальників управлінь та департаментів облдержадміністрації. Результати вашої роботи наприкінці року будуть оцінені.

Довідково:

Лукеча Віктор Іванович народився 1 червня 1977 року. У 2000 році закінчив УжДУ за спеціальністю «Фінанси та кредит», у 2003 році – Братиславський університет за спеціальністю «Архітектура». Трудову діяльність розпочав з посади художника-оформлювача. З 2004 року працює в обласній адміністрації начальником управління містобудування та архітектури, відтак – начальником управління промисловості та розвитку інфраструктури. З 2007 року – заступник голови Закарпатської ОДА. З червня 2010 року – начальник обласного управління промисловості та інфраструктури.
Шпонтак Юрій Михайлович народився 20 березня 1985 року. У 2008 році закінчив Київський славістичний університет за спеціальністю «Фінанси». Трудову діяльність розпочав з посади бухгалтера. Працював спеціалістом з виплат, бухгалтером-касиром страхової компанії, головним бухгалтером приватного підприємства. У 2010 році призначений на посаду начальника відділу адміністрування державного реєстру виборців Закарпатської ОДА. З 2011 року – заступник начальника головного управління економіки облдерж­адміністрації.

Прес-центр ОДА.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*