Два обласних управління мають нових керівників

У вівторок голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида представив колективу ОДА новопризначених керівників обласного департаменту економічного розвитку і торгівлі, а також управління зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та транскордонного співробітництва.

Департамент економічного розвитку і торгівлі очолив Юрій Гузинець, котрий до призначення на посаду керував обласним відділом у справах національностей та релігій. А начальником управління зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та транскордонного співробітництва став Михайло Бізіля. До цього він працював начальником відділу з питань євроінтеграції та транскордонного співробітництва головного управління з питань євроінтеграції, зовнішньо­економічних зв’язків та туризму Закарпатської ОДА.

Представляючи нових керівників структурних підрозділів ОДА, Олександр Ледида наголосив, що і департамент економрозвитку, і управління зовнішньоекономічних зв’язків є ключовими в облдержадміністрації, тому важливо, що їх очолили молоді енергійні керівники. Вони, у свою чергу, подякували за довіру та наголосили, що розраховують на підтримку колективу й керівництва краю.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*