ДЮФК «Мункач» переміг у Львові

Нещодавно у Львові відбувся дитячий міжнародний  турнір із міні-футболу «Крісмас Кап», у якому взяла участь і команда  мукачівського ДЮФК «Мункач» (тренери Сергій Кучінка та Віталій Міклош).

У турнірі змагалися 17 команд із України та Румунії. На груповому етапі закарпатці перемогли команду з Румунії, а в півфіналі з рахунком 1: 0 здолали однолітків із київської «Фортуни». У фіналі юні мункачівці зійшлася із господарями турніру – львівським «Локомотивом». Перший тайм закінчився на користь господарів – 2:0.

Проте тренерський штаб «Мункача» вдався до тактичних замін – на майданчик вийшов Адам Молнар, який потужно підсилив напад, і команда зрівняла рахунок – обидва голи забив півзахисник Микола Гоблик.

А в серії післяматчевих пенальті мукачівці Євген Різов, Геннадій Сіксай та Микола Гоблик пробили бездоганно. Натомість воротар «Мункача» Олександр Гунгредер зумів парирувати одне пенальті, принісши закарпатській команді перемогу в нелегкій грі. Найкращим гравцем турніру став Геннадій Сіксай із «Мункача», а кращим воротарем – страж мукачівських воріт Олександр Гунгредер.  

Роман СЕНИШИН

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*