Футбольна першість області рухається до проміжного фінішу

У вищій лізі футбольного чемпіонату області після зіграних семи турів зрозумілим є те, що золоті медалі між собою розіграють «Метеор» із Пістрялова та «Поляна». Це вони довели і у звітному турі.

Метеорівці, які не втратили ще жодного очка, на виїзді впевнено переграли воловецькі «Карпати» — 1:4 (юнаки 0:3). До речі, «Метеор» є лідером ще з одного важливого показника — команда провела у ворота суперників з початку чемпіонату 25 голів (це по 3,5 гола на матч). А ось «Поляна» найменше пропускає — всього тричі стражу воріт цього клубу доводилось засмучуватись у цьому чемпіонаті. В сьомому турі полянці приймали іршавську «Бужору» і впевнено перемогли — 3:0 (юнаки 1:1).

Решта ігор завершилася з такими результатами: «Середнє» — ФК Ф.Медвідя (Нове Давидково) — 0:0 (юнаки 2:0), «Севлюш» (Виноградів) — «Петрово» (Пийтерфолво) — 6:0 (1:1), «Оболонь» (Хуст) — «Боржава» (Довге) — 0:0 (3:1).

Одноосібним лідером у вищій лізі продовжує залишатися «Метеор» — 21 очко, далі йдуть «Поляна» (19) та ФК Ф.Медвідя (13).

Цікавим очікується восьмий тур у першій лізі, в якому зустрінуться лідери — золотарівський «Старт» і ясінянська «Говерла». Щоправда, минулої неділі вони не зуміли проявити свого бійцівського характеру: ясінянці на виїзді зіграли внічию з міжгірською «Верховиною» — 1:1 (юнаки 5:0), а «Старт», проваливши гру в стартові хвилини, так і не зумів вибратись з ігрового провалля в матчі проти «Авангарда» з Тересви — в підсумку 5:0 (юнаки 2:3).

В інших іграх зафіксовані такі результати: «Тячів» — «Вишково» — 2:0 (2:4), «Вільхівці» — «Терново» — 1:2 (2:0), «Кісва» — «В.Бичків» — 1:0 (1:0), «Копаня» — «Карпати» — 2:2 (0:5).

Завтра в чемпіонаті краю восьмий тур.

Михайло ТРАВЕНЬ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*