Галузева профспілка будівельників намагається зміцнити фундамент своєї діяльності

У непростій економічній ситуації облорганізація профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів намагається в міру можливого здійснювати соціальний захист спілчан. Саме про це йшлося на обласній звітно-виборній конференції галузевої профспілки, на якій про роботу за останні 5 років звітував її голова Юрій Смірнов.

Про існуючі проблеми та шляхи їх вирішення йшлося і у виступах делегатів – голів профкомів: ПрАТ «Будівельне управління №1» м.Мукачево Станіслава Рогальського, Хустського професійного ліцею – Оксани Величко, проектного інституту «Закарпатдіпроміст» – Ганни Мацко, члена президії обкому профспілки Віктора Бігара та інших. Профспілкових активістів, зокрема, турбують питання забезпечення життєдіяльності підприємств і організацій галузі, їх стабільної роботи, державної підтримки галузі, забезпечення випускників навчальних закладів першим робочим місцем…

На конференції також виступили голова облпрофради Іван Король та голова ЦК профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів України Василь Андреєв.
Головою обласної організації профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів знову обраний Юрій Смірнов.

Сергій БАРАНЧИКОВ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*