«Гарячий» сезон триває у «Аве-Виноградів»

До місячника благоустрою в закарпатських містах і селах підключилося й підприємство, яке займається вивезенням сміття, тобто займається благоустроєм згідно зі своїми функціональними обов’язками – ТОВ «АВЕ-Виноградів».

«Так, над благоустроєм регіону ми працюємо цілорічно, — розповідає генеральний директор «АВЕ-Виноградів» Адальберт Жидик. — Ми уклали 24,5 тисячі угод на вивезення сміття у Виноградівському і Хустському районах. Але під час весняного сезону благоустрою наш колектив підключає додаткові ресурси для того, щоб підтримати всіх, хто у цей період займається прибиранням особистих і громадських територій. Оперативно реагуємо на дзвінки голів міста, селищ і сіл, які просять вивезти тверді відходи, зібрані під час суботників. Доводиться вивозити не лише побутове сміття, але й гілки обрізаних дерев, будматеріали тощо. Загалом під час місячника ми витрачаємо додатково 25—30 відсотків палива, не кажучи про інші ресурси. І ми, і власники підприємства готові йти на ці додаткові заходи.

Крім того, звісно, наш колектив подбав про благоустрій території підприємства – сміття на подвір’ї немає, дерева побілені й обрізані».

Хотілося б, щоб громадянська свідомість була і в населення, зауважив при цьому Адальберт Жидик. Щоб люди, які викидають сміття не в контейнери, а, скажімо, на узбіччя доріг, розуміли – відходи за вами збиратиме такий же простий мешканець району, можливо, знайома вам людина.

Василь ГОРВАТ.
Хуст—Виноградів.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*