гАЙДА НА ПЛАНТації…

КОНОПЛІ!
На плантацію технічної марихуани на Виноградівщині, яка раптово стала дуже популярною завдяки правоохоронцям, планують возити туристичні групи. 
 
«Ботарський степ — нова атракція для туристів на Закарпатті: дегустація леквару, різних видів ковбас, тут же — буйволи, а також 50 гектарів конопляного поля і енергетична павловнія. Аналогів у нашому краї нема», – розповів туристознавець Федір Шандор.
 
Курйоз полягає у тому, зазначає Mukachevo.net, що 29 червня міліція та прикордонники прозвітували про спецоперацію з виявлення плантації коноплі і навіть передали її на експертизу. Але, як виявилося згодом, власник плантацій має усі дозволи на вирощення коноплі, адже вона технічна і не має ніякого токсичного ефекту. Він, до речі, планував використовувати її як туристичний магніт, а правоохоронці, самі того не підозрюючи, допомогли йому, так би мовити, розпіарити атракцію. Відтоді у соцмережах масово почали з’являтися селфі на 50 га коноплі, а закарпатські туроператори задумалися над плануванням окремого конопляного маршруту.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*