Глава УГКЦ нагородив грамотою голову Закарпатської облради Володимира Чубірка

На Прикарпатті урочисто завершили унікальний масштабний проект «Європейські цінності для дітей України». Його реалізація стала можливою завдяки угорській стороні: уряду, Генеральним та почесним консулам Угорщини в Україні, які не лише створили умови для отримання в’їзних шенгенських віз для українців, а й повністю взяли на себе усі витрати з транспортування, проживання, харчування й організації якісного відпочинку.

3 вересня 2015 року в приміщенні Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Івана Франка відбувся благодійний концерт «Європейські цінності для дітей України» .

Серед гостей – Верховний Архієпископ Києво-Галицький Святослав Шевчук, почесні консули Угорщини в містах Ужгороді та Івано-Франківську, відомі українці, меценати, волонтери та благодійники.

Долучилися до цієї акції, як відомо, й депутати Закарпатської обласної ради на чолі з її головою Володимиром Чубірком.

Святослав Шевчук подякував в особі Володимира Чубірка депутатам за благодійність та нагородив його грамотою. У ній є і такі слова: «Складаю вам сердечну вдячність і висловлюю визнання та похвалу за вашу працю, що має на меті оздоровлення дітей, батьки котрих загинули, були поранені чи є учасниками АТО на сході України, та вимушених переселенців».

Упродовж літа 2015 року 680 юних українців (діти від 8 до 16 років) відпочивали в Угорщині, повідомили з прес-служби облради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*