Горіла автівка в.о. мера Ужгорода

У ніч на 14 травня горіло авто в.о. мера Ужгорода Віктора Щадея. А відбувалося це під вікнами багатоповерхового будинку, в якому він мешкає.

«Форд Фокус» виконуючий обов’язки міського голови придбав у 2013 році. За його словами, він саме збирався лягати спати, як почув за вікном, що щось спалахнуло.

Як розповів Віктор Щадей у коментарі Мукачево.net, о 22.00 він припаркував авто на парковці під будинком. Близько восьми хвилин на першу воно загорілося. Попри те, що пожежники прибули на місце події доволі швидко і вдалося локалізувати вогонь, той знищив фактично повністю передню частину автомашини.

Віктор Щадей однозначно розцінює те, що сталося, як підпал і пов’язує його з професійною діяльністю на посаді виконуючого обов’язки мера Ужгорода.

Як стало відомо, сусідка В.Щадея по будинку за кілька миттєвостей до того, як спалахнула автівка, бачила чоловіка невисокого зросту, який тікав з місця події, однак через темряву добре розгледіти його не змогла.

До речі, це вже друге спалене авто посадовця. Першою горіла «Нива» ще у 2006 році. «Ford Focus» білого кольору (приблизна ціна такого автомобіля — від 19 до 23 тисяч доларів залежно від комплектації) Віктор Щадей придбав у кредит. Авто застраховане.

Зауважимо, що 4 березня невідомий завдав в.о. мера Ужгорода ножове поранення в поперековий відділ, а у травні 2012 року, ще коли Віктор Щадей займав посаду секретаря Ужгородської міськради, було здійснено напад на нього. Тоді все обійшлося струсом мозку та забоями.

Василина МАРКОВСЬКА.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*