«Говерла» готуватиметься до сезону в Україні

Уже з вівторка основний склад «Говерли» розпочав підготовчий процес у режимі одноразових занять. За словами головного тренера В’ячеслава Грозного, інтенсивність тренувань поступово зросте до чотирьох на день. «У нас будуть як практичні, так і теоретичні заняття. Футболісти мають підійти до сезону в оптимальній фізичній формі», — каже коуч ужгородців.

У тренерському штабі нашого клубу відбулися кадрові ротації. В основній команді В’ячеславу Грозному допомагають старший тренер Олексій Величко та тренер з фізпідготовки Ігор Харьковщенко, з воротарями займається Володимир Васютик (у минулому сезоні був тренером молодіжного складу U-21). Медичний штаб «Говерли» очолив Андрій Колосов. Михайло Іваниця, який у минулому сезоні допомагав Олександру Севидову, нині переведений на посаду старшого тренера молодіжного складу команди U-21, йому допомагатиме Олександр Когутич. Старшим тренером молодіжного складу «Говерли» U-19 призначено Валентина Слюсаря, якому допомагатиме Мирослав Бундаш.

Нагадаємо, що перший поєдинок «Говерла» проведе на виїзді проти чинного чемпіона та володаря Кубка України донецького «Шахтаря». Базовий день матчу – 14 липня.

А в другому турі вдома 20 липня закарпатці прийматимуть іншого вітчизняного гранда – столичне «Динамо».

Роман АРДАНИК.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*