«Говерла» завершила перший тренувальний збір

16 та 18 січня ужгородська «Говерла» провела заключні спаринги на першому тренувальному зборі, який проходив у турецькому місті Сіде.

У четвер закарпатці зіграли з казахським «Спартаком» (Семей), який виступає в тамтешній першій лізі. Підопічні В’ячеслава Грозного зуміли здолати суперника з рахунком 3:0. Всі три голи у складі нашої команди забили футболісти, які перебувають на оглядинах, та новачки «Говерли» – Гегам Кадимян із ФК «Суми», Максим Шацьких (нещодавно підписав контракт на 2,5 року) та Вадим Родіна з кіровоградської «Зірки».

А завершила команда збір двобоєм проти учасника європейської Ліги чемпіонів – карагандинського «Шахтаря» (Казахстан). Приємно, що перед поверненням додому «Говерла» святкувала ще одну перемогу — 3:1. У складі ужгородців гол з пенальті забив Максим Фещук, який, до речі, й змусив оборонців карагандинської команди сфолити у власному штрафному майданчику. Дублем відзначився румунський нападник Маріус Нікулае.

Вже у п’ятницю, 24 січня, стартує наступний етап підготовки головної команди краю до весняної частини чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги. Він також пройде в турецькій Анталії й триватиме до 9 лютого.

Роман СЕНИШИН.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*