Грошову допомогу до 9 травня отримають понад 16 тисяч закарпатців

Про це повідомила директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ганна Морозюк. Вона нагадала, що на початку поточного року Кабінет Міністрів України прийняв постанову, відповідно до якої запроваджено нові розміри виплати разової грошової допомоги до 9 Травня.

– У порівнянні з минулим роком ці виплати збільшилися в середньому на 5%. Відповідно, нинішнього року матеріальну допомогу до 9 травня отримають: інваліди Другої світової війни

І групи – у розмірі 2975 грн, другої групи – 2600 грн, третьої – 2310 грн. Окрім того, по 920 грн отримають учасники бойових дій, у тому числі учасники АТО. Особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, буде виплачено по 2975 грн, членам сімей загиблих учасників АТО – 465 грн, учасникам війни – 170 грн, – повідомила посадовець.

Всього до 9 Травня грошові виплати отримають більше 16 тисяч мешканців області на загальну суму понад 12 млн гривень. Ганна Морозюк також відзначила, що для отримання відповідної допомоги не обов’язково звертатися до територіальних органів соціального захисту населення, усі виплати нараховуватимуться відповідним категоріям громадян автоматично.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*