Група компаній «Ренер» допомогла Лопухову відремонтувати центральну дорогу

У центрі села Лопухова, що в Тячівському районі, нарешті з’явилася якісна дорога з асфальтовим покриттям. Відтепер вулиця Партизанська, по якій раніше не можна було проїхати і пройти, зроблена на роки. Ремонт розпочала сільська рада, проклавши 500 метрів, ще 200 профінансувала група енергетичних компаній «РЕНЕР».

«РЕНЕР» виділила для дороги 360 тис. грн, — коментує Юрій Сас, керівник департаменту по зв’язках із громадськістю компанії. – Ми відгукнулися на прохання села і підтримали ремонт частини дороги у Лопухові коштами, бо постійно надаємо допомогу селу вже упродовж трьох років. За нашої підтримки, до прикладу, добудували ЗОШ I ступеня з подальшою реорганізацією у НВК «ДНЗ» ЗОШ I ступеня. А на всі свята вітаємо дітей та школярів. Ось і наприкінці цього року знову завітаємо у навчальні та виховні заклади Лопухова з подарунками та новорічними виставами для дітей».

Іван Фабрицій, голова села, розповів, що допомога «РЕНЕР» була вчасною: тепер село має асфальтовану центральну дорогу. «За власні кошти та кошти спонсорів ми відремонтували її, — каже Іван Фабрицій. – Цього року цією справою завершуємо з ремонтами, тепер чекаємо свят».

З його ж слів, група «РЕНЕР» уклала із селом угоду про співпрацю, оскільки проводить на території сільради будівництво міні-ГЕС. Але багато робить підприємство і поза її рамками. Ось і 360 тис. грн на ремонт дороги виділили додатково, в угоді про це не йшлося. Але підтримали прохання громади.

Крім того, за допомогою техніки та фахівців «РЕНЕР», було розчищено русло річки у селі, що захистило Лопухово від осіннього паводка. Навесні ж проводили зариблення.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*