Хуст матиме сучасний водогін

У райцентрі тривають роботи з реконструкції мереж водопостачання десяти міських вулиць. Це стало можливим завдяки реалізації міжнародного польсько-українського проекту «Розвиток партнерської спів­праці для покращення транс­кордонної інфраструктури водопостачання в місцевості Глінне та Янковце в Польщі та місцевості Хуст в Україні», що впроваджується у рамках програми транскордонного співробітництва «Польща—Білорусь—Україна 2007—2013».
 
«Хуст надзвичайно зацікавлений у реалізації спільного проекту з польським містом Лєско, адже зношеність міської водопровідної мережі є ключовою нашою проблемою. А за рахунок коштів Євросоюзу інфраструктуру водопостачання у Хусті вдасться покращити», — наголосив міський голова Володимир Кащук.
 
Вже завершені роботи на вулицях Грицака, Лизанця, Мічуріна та Панькевича. А в ці дні ремонтні бригади підрядних організацій планують замінити водогони ще на кількох вулицях. Фінансується це за грантові кошти та кошти міського бюджету. Загальна вартість робіт — понад п’ять мільйонів гривень, зазначають у мерії міста.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*