І тренувалися, і навчалися юні тріатлоністи збірної України в Берегові

Кандидати до молодіжної збірної України з тріатлону – учні 6–9 класів житомирських шкіл – свій черговий тренувальний збір провели в Берегові.

Їхній наставник, заслужений тренер України, майстер спорту Леонід Котвицький наголошує: останні десять років тріатлон чи не найкраще розвивається в Житомирі. А ще наш гість розповів, що в Берегово приїхали майже півтора десятка юніорів, які невдовзі стануть учасниками чемпіонату України у Львові, інших змагань національного масштабу тощо. Їхні старші товариші тренувальні збори проводять на Кіпрі та в Іспанії. Підростаюче плем’я 20 днів вирішило тренуватися в Берегові: плавали, зокрема в басейні спортбази «Закарпаття», на велосипедах їздили до Мукачева та назад, а бігом займалися на довколишніх доріжках.

Звісно, наші умови не європейські, але підтримати й навіть розвинути спортивну форму є де! Та, крім усього іншого, школярі-тріатлоністи у вільний від тренувань час відвідували уроки, адже на неповний місяць їх до себе в класи «прописали» у Берегівській ЗОШ №1. Отже, як кажуть, два в одному: і тренувалися, і навчалися.

Михайло ПАПІШ

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*