«Історії кохання» в музиці

Свято закоханих щороку втішає мільйони сердець новими освідченнями, атмосферою ніжності й романтики. Низкою заходів долучаться до відзначення Дня святого Валентина і в обласній філармонії.

Зокрема 11 лютого естрадно-духовий оркестр представить програму «Star Trek», в якій об’єднає саундтреки зі всесвітньо відомих кіно- та анімаційних фільмів («Роккі», «Поліцейська академія», «Зоряний шлях», «Володар перснів», «Анастасія» та ін.) та кілька яскравих п’єс. «Вальс Анастасії» з американського мультфільма та композицію «Moon River» зі стрічки «Сніданок у Тіффані» виконає Марина Лавра (сопрано). Концерт відбудеться в рамках проекту «Музика вихідного дня». Початок – о 16.00.

А 15 лютого на зворушливі музичні «Історії кохання» запросить симфонічний оркестр філармонії. Звучатимуть фрагменти з балетів «Ромео і Джульєтта» С. Прокоф’єва та «Лебедине озеро» П. Чайковського, «Елегія» Ж. Оффенбаха, «Лебідь» із «Карнавалу тварин» К. Сен-Санса, «Астурія»

І. Альбеніса. Соло на віолончелі виконає лауреат міжнародних конкурсів Діана Гавата. Порадує слухачів також відома ужгородська співачка Мар’яна Гаврилко. Шанувальники класики потішаться аріями зі знаменитих опер «Трубадур» і «Травіата» Дж. Верді та «Джанні Скіккі» Дж. Пуччіні. Початок – о 18.30.

Таїсія Грись

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*