Іван Качур провів особистий прийом громадян

Цими днями заступник голови облдержадміністрації Іван Качур провів особистий прийом громадян у Мукачеві та Мукачівському районі.

Здебільшого звернення та прохання до нього стосувалися сприяння у наданні матеріальної допомоги, вирішенні житлових проблем,  отриманні путівок у санаторно-курортні заклади.
Так, пані Марія проживає із чоловіком, котрий через нещасний випадок уже 2 роки є інвалідом І групи. Сьогодні йому необхідно пройти реабілітаційний курс. Сім’я отримала направлення у санаторний заклад в Одесі, та, як переконує жінка, чоловікові буде важко подолати таку відстань. Тож мукачівка попросила сприяння в отриманні направлення до санаторію «Синяк». Іван Качур запевнив, що цю проблему буде вирішено.

Ще одна мешканка Мукачівського району, котра виховує хвору дитину, звернулася до чиновника із проханням про матеріальну допомогу. Дитина з інвалідністю не може самостійно пересуватися, тільки на візку. Іван Качур доручив управлінню соцзахисту ОДА виділити грошову матеріальну допомогу цій сім’ї, а в обласному управлінні охорони здоров’я мають відшукати можливість виділення путівки на оздоровлення дитини.

Не залишилося поза увагою і прохання про виділення будматеріалів, з яким звернулася до Івана Качура жінка, яка проживає в аварійному будинку з донькою та онуком. Заступник голови облдержадміністрації доручив провести експертну оцінку помешкання, за результатами якої і буде виділено матеріальну допомогу.

Про матеріальну допомогу звернувся до посадовця і пан Іван, в якого у вересні минулого року народилася трійня. Іван Качур запевнив, що ця сім’я обов’язково її отримає.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*