Із Тячівщини для 128-ї бригади повезли гуманітарну допомогу

Після нетривалої відпустки бійці 128-ї бригади повернулися на передову. І почали облаштовувати нове місце дислокації. На жаль, всього необхідного на фронті нема, тому звернулися по допомогу до волонтерів Тячівщини.

Як розповів очільник району Василь Дем’янчук, завдяки небайдужим мешканцям уже не один рік вдається допомагати нашим захисникам на сході. Сотні тонн гуманітарних вантажів та десятки одиниць техніки відправили на передову. А з бійцями 128-ї бригади керівництво Тячівщини постійно тримає зв’язок і за необхідності надає посильну підтримку. Тож і цього разу, інформують із прес-служби Тячівської РДА, зібрали продукти харчування й питну воду, інструменти, набір коліс тощо. Частину гуманітарної допомоги роздадуть мирному населенню, яке опинилося у скрутному становищі через військові дії на цій території.

«Дякую всім, хто продовжує допомагати українським військовим», – наголошує Василь Дем’янчук. Серед тих, хто долучився, – і депутати облради Василь Федурцьо, Федір Яринич, Валерій Мурга, райради – Іван Корнута. А ще – директори лісгоспів та приватні підприємці району. Очолив поїздку волонтер і радник голови РДА з питань АТО Віталій Богдан із водієм Михайлом Проданом.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*